Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av med alla kläder och ner med dem i tygsäcken. På med de nya. Praktiska att fly i. Inga digitala prylar får följa med. En ryggsäck med det viktigaste: en G17 med ammo; kniv; låsdyrkar; kaststjärnor; teleskopbatong; kortet på katten. Genom tårar tittar ho


Februarinöje

Så möts vi åter min vän
vi möts i år igen

Jag, med ett från tidigare möten
kvarvarande behov av dig
Du, utan något egentligt behov av mig
Trots det kan inte heller du
som inte heller jag
hålla dig borta, nej

Så därför min årligt återkommande vän
möts vi i år igen

Dina berättelser är många
och jag bär med mig några av dem hem
Här stannar de som minnen
som minnen utav dig
De är vad som blir kvar
då du åter lämnat mig

För den dagen kommer
och den kommer ganska snart
Men, vem vet, kanske blir det så
att jag, redan innan du går
har handlat färdigt
och det i stället blir du
du som får se mig gå

Det är rea på böcker min vän
rea på böcker i år igen




Fri vers av Sape VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-28 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP