Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sepiatonad tid

Fotografier i ramar
med bilder av de gamla

Anfäder som betraktar oss
med allvarlig min från de
sepiatonade porträtten

Handvirkade dukar på skänken

Redan då hör man klockan,
salsklockan, som tickar fram tiden

Den har inte stannat, men den
saktade in lite

Det var så det gick till
när allting verkade upphöra

Då tiden tätnade och
koncentrerades som
outspädd hallonsaft

Och vi har satt
våra mobiltelefoner

På tyst läge




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-10 11:19



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Så var det att hälsa på farmor - inte odelat positiva minnen - hade nog barnångest tror jag.
Fin bild med hallonsaften, perfekt i sammanhanget!
2009-10-10

  glittertindra
känner ett instinktivt lugn av denna text där man dricker sitt kaffe med den äldre generationen och med minnen.. då sätter man mobilen på tyst och oj så skönt
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP