Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske är detta tjatigt, men verkligheten är oerhört tjatig


Tar tag om håret

"Genom att ta tag
om hennes hår
och dunka hennes
huvud mot en vägg"

Skriver jag

För så gick det till
Och så går det till
alltjämt

Och hon skäms, hon också
Han säger att hon
är en satans ragata

Men dom orden han säger
när bara dom två hör

Är mycket mycket värre
-Jag är van, säger hon

Och jag, har också
blivit tillvänjd

Till dessa tjatiga ord
som hugger i ryggen
i hjärtat och magen

Och i nästa andetag
säger han ändå

- Men jag älskar ju henne!
så nära hatet är kärleken

Och hon säger
samma sak som så
många före henne

-Han måste få vård

Kan ni lova mig det?

Annars säger jag att
ingenting har hänt

Jag gick in i en dörr

Och allt är ett

Missförstånd





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-17 16:11



Bookmark and Share


  aPorcupine
Ibland måste man vara tjatig för att budskapet ska gå in i våra tröga hjärnor.
Dte här berörde i alla fall mig. Starkt.
2009-10-18

  Suzy med punkterna
Fy vad detta berör och ja detta är verkligheten och den behöver tjatas om för att aldrig glömmas
2009-10-17

  Catharina Edin VIP
En längtan efter kärlek som är så stor att den blir till galenskap, kanske? så är mina erfarenheter av våld.
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP