Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lönnar (Acer Platanoides)

Lönnarna i höstfärger
Från vars kronor
en ensam människa
kan besitta världen

Otvivelaktligen är de

Resar

Ingen vet att
dessa resar
har trolldom i sig

Den finns gömd
någonstans
i deras gudomliga
Lövverk

De kan bära hela
världen, dra in den
I sina storslagna

Kraftfält

Åsynen av dessa
väldiga träd i höstguld
och varm rött
får mig att tänka på
ordet

Högaktning




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-12 20:17



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Åh, det påminner mig om mina känslor för raka högresta tallar - högaktning är ett bra ord.
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP