Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatuerade namn

Av det starka och goda
blev ingenting kvar
när han hade tatuerat
sitt namn på

Hennes bröst

Förött och svett av eldar
alla dom eldar som han
hade tänt på den tiden
då kärlek var en

Lyckokänsla

Hade brunnit så intensivt
att hennes kropp
hade blivit ett brännmärke
skar han bort namnet
med en

Vass lappkniv

Hon bet ihop
fortfarande kaxig
men nu visste hon
vad han var kapabel
att göra

Han ville se livet
släckas i hennes
ögon där, i

Skogsdungen


Rädlsan tog över
kärleken blev ett
besinningslöst
tvång att

Krossa henne,

Och hans hat var
så starkt, till och med
starkare än hans

Skräck




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-14 20:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ruskigt bra och texten frambringar känslor.
2009-10-15

  peter markurth
bra flyt, känner sanningar
2009-10-15

  Catharina Edin VIP
Ja, mycket skrämmande. När hatet tar över skräcken. Då har det gått långt. Hoppas det inte är hämtat ur en verklighet som kan rymma alla grymma brott i boken -
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP