Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men årets sista gula stod på mitt köksbord igår


Inga gula kantareller

Iskall morgon

Löven har redan fallit

Ingen kantarell




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-15 08:48



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Verkligt målande, fint
2009-10-15

  Catharina Edin VIP
Vacker haiku. Tycker om det rena naturmotivet - människofritt -
2009-10-15

  Blåbäret
men trattkantarellerna är fortfarande plockbara, redan djupfrysta också :))
härliga tider, dessa svamptider
2009-10-15

  peter markurth
mycket bra, ser bilden
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP