Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord-Kvitter



Lindbloms-glitter
Förälsklings-dofter
Långtbort-längtan
Silver-kviller
Underbara tedekokter

Kunskapsväder
Slöj-defekt

Mansanningshat
Parantetiskt granulat

Träskmörker
dunkellundar
Medelstrålar
Ökentrötthet
Dadlar bjuds till te

Sötdelikt
Allsidig dubbelsäng
Bubblebad i långsarong
Sjukintyg sjukismyg
Medelmåttig dubbelkantig
Långrandig sensandig
Kattraka dubbelhaka

Pyjamassömn, totembrand

Ökenlandning
Flygplanstand

Kattsandstömning
Medelmåttigt singelsmör
Tatuerad dambekant
Animerad medeltant

Simövning, samsövning

Solstrålsskimmer
Månglansvimmel
Färgeldhöst
Segmentering, karamell
Som vi längtar
Sommarklänning
katarakt

gå till prästen
medelmakt

Illerkviller
Maktkameler

Sagostunder
Sandtriangel
Som vi vet
Veteskaplighet
Damkalsongmagnet

Kantareller
Skuggmoreller
Tamkaniners röda ögon
Öronklipp och salladsblick




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-15 13:19



Bookmark and Share


  glittertindra
love it... :)
2009-10-15

  Catharina Edin VIP
VÄLDIGT bra ordalek!
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP