Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan det gå när kråkorna

Och solen dök upp
bakom molnen som
fann för gott att försvinna
vackervädret igen
som vi så väl behövde
hunden och jag

Men de tre mystiska kråkorna
satt på sina
poster på stranden

Förebådande något som
varken jag eller hunden
förstod, till en början

Han jagade dem, ut i vattnet
men de verkade roa sig
på hans bekostnad
retades på kråkors vis
flyttade sig en liten bit
hoppade över hans huvud
skadeglatt skrattande

Detta verkar illavarslande
Betydelsen; att man
inte kommer undan
hur man än försöker

Därtill är de alltför
överlägsna i list

Än hit och än dit for han

Precis som jag
när jag försöker göra allt
på samma gång

Därtill förelagd

Vid straffansvar

Betänker dock att

Allt inte är
vad det ser ut
att vara

Finner jag nya vägar





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-17 11:58



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Fint avslut där - med straffansvaret och de nya vägarna. Ett kreativt sökande som alltid utmynnar i något nytt.
2009-10-17

  PPQ
det är första gången tror jag som jag läser något av dig men det lär bli fler gånger det här var riktigt bra
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP