Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När linjerna korsar varandra

Vi konstruerar våra

Liv

Krampaktigt att passa

In

Och viljan att förenas
Sopas bort som damm
När vi ständigt föreläggs
nya riktlinjer att

Följa

Och allt skall prioriteras
vi måste hela tiden
bli bättre!

Vi som kan tänka
kan ändå inte se
tillräckligt klart för att
kartlägga verkligheten
och dess

Samband

Vi kan inte se
hur trådarna löper
i nätverket
Men att livet
inte var menat
att vara lätt
är bara alltför tydligt

Så vill jag ändå veta
när och var

Linjerna korsar

Varandra




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-17 13:00



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Finner inga rättvisa ord för detta är så ..... bra
2009-10-17

  Catharina Edin VIP
Ja, jag med! Det är väl det vi gör - utforskar - för det är inte lättbegripligt!
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP