Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råkor

I lönnarna vid Slottet
Bor det Råkor

Man kan höra dem träta
irriterade för jämnan

graaah graah

Betänker att de
sannolikt bott därikring
sedan början av
1600 talet

Då slottet byggdes
men i andra lönnar

Rester från den tid
då Halland var Danskt
Blev kvar här, de

Sket väl fullkomligt i
Knäredsfreden, och
Freden i Brömsebro

Därav deras

Skorrande läten






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-17 14:16



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket rolig - gillar ju de gamla råkorna, som du vet - hahaha
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP