Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan sorts kärlek

Träskmarker
Mossar och Skogstjärn,
min längtan efter
en annan sorts kärlek

Där inga förtärande
begär stör och
jorden blir långsam

Runt sina egna armar
trär den en silverskimrande
slöja av våtmarksdimma

Stilla väta, regnskyar
luften är skön att andas
och ögonen får vila

Sommaren är över nu
och den grå
regntunga årstiden
häller sig över oss

Sorgen bor i
dimmstråken
en vacker sorg
som lugnar sinnena

Till stillhet

Där ensamhet är
en bädd åt irrande

Vildsjälar







.




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-17 21:42



Bookmark and Share


  peter markurth
denna är skickligt utförd samt framkallar bilder...mkt bra
2009-10-18

  etthjärtaäralltidrött
Oerhört vackert :)
2009-10-17

  Catharina Edin VIP
Så vackert - alldeles särskilt tredje strofen, med den silverskimrande slöjan! Där jorden framträder i rollen som kvinnan -
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP