Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting där bakom

Sliter och drar i täckelsen
försöker dra undan ridån
och stampar på locket

En slägga, det är
det enda som duger nu
och med den går jag
loss på hindren

Tom låda där
Ingenting

Och revan i tyget
glipan mellan
världarna, tyget
det tyget som
håller världsbilden
på plats, river upp

Sliter sönder, drar loss
men finner

Ingenting

Det skulle ju varit
Gud, men jag fann

Ingenting

Kanske min vrede
är hindret?




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-18 23:29



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, du kanske? råkade, slå sönder Gudsbilden, också?
2009-10-19

  Måna N. Berger
Hela dikten andas din ärliga vrede. Starkt!
2009-10-19

  peter markurth
skickligt utformad, gillar din stil, denna var bland de bättre
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP