Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart rullar in nu

Havet rullar in nu
och vinden rakt
i mitt ansikte

Långt ute blinkar
en liten fyr vars
namn jag inte vet

Fläckiga moln driver
över himlen

Hunden rasar vilt
mellan dynerna

Så står jag ensam
och ser ut över
den starka kraften
som får havet att
upprepa sina rörelser

Stjärnorna dols ikväll
glädjen som kunde varit
skyms av ojämna skyar

Hade jag vetat
hur svårt det är
att lyfta av sig
tyngden

Hade jag kanske
varit någon annan

Någon annanstans




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-19 00:01



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, dessa underbara inspirerande kvällspromenader, som jag går med dig varje dag, tack för dem!
2009-10-19

  Måna N. Berger
Kanske ja, kanske nej. Vad vet vi om de oprövade vägarna? Men jag avundas dig närheten till havet, som du mäter dina känslor mot. Det är mäktigt.
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP