Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhetskomplexet.

Det är inte våld, det är konst
säger du
och du ler inte

jag tittar åt andra hållet,
vill säga till dig att
våld är inte konst,
och det är inte du heller

men det går inte
att släppa någon så nära inpå
så snabbt ändå

Det är inte våld,
säger du
det är bara ett sätt att göra konkret
vad som inte finns
skapa minnen i huden
lagra minnen under naglarna
låta dina partiklar växa fast
i mina ärr

men det går inte
att komma någon så nära inpå
så snabbt ändå

Jag vill beskriva processen för dig;

att jag lagrar
alla dina former
inuti min finmotorik
innan du ens verkar hel

att det tar lång tid
men också hur tid
alltid är det enda
vi någonsin
kommer ha




Fri vers (Fri form) av Butitsnotyugoslavia
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-19 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butitsnotyugoslavia
Butitsnotyugoslavia