Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där på Din räkmacka

Jag skall koka Pölsa
på ditt djävla

Ordningssinne

Göra slarvsylta
av ditt satans

Mappsystem

Dina välsorterade pärmar
med flikar
skall jag också lägga i

Smeten

Tro inte att du kan få
övertag över mig

Därtill är du alltför
oduglig och oerfaren

Du är utan

Sammanhang

Och saknar erfarenhet
av själva Livet
förstår inte nåt om det
som är väsentligt

Där på din räkmacka

Jag har bestämt mig nu
Du flyttar inte
på mig opåtalat

För då kokar jag Pölsa
på dina ben

Och ger det till
Hunden

Om han inte ratar den




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-22 16:56



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
YIHAAAA!!!!..mer pölsa, men ge den till gamarna istället!
2009-10-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ja pölsa är ju inte ätbart. Förstår nu varför i dessa friska vindar.
2009-10-22

  Blåbäret
snyggt reagerat!
2009-10-22

  HQ
En härligt verbal höger!
En text med ett bra flyt
och en skicklig uppbyggnad
2009-10-22

  Mr Lindemann VIP
JAg tycker att slutat matas in i oss på något sätt då
annars är det bara rakt på då

men ändå är det en lite kärv text som når oss med sitt kontekt

fint så då
2009-10-22

  peter markurth
bra upbyggnad
2009-10-22

  Catharina Edin VIP
Såhär arg blir man ju! Hoppas du kan använda en del av det också i verkligheten!
Max är en klok hund och äter inte röran, det är jag säker på -
2009-10-22

  Måna N. Berger
Ja! Pölsa på småbyråkrater, den kommer att bli grå och fin i färgen!
2009-10-22

  Trädflickan
Jan vara skönt få vräka ur sig riktigt ordentligt. Sätta ord på sin ilska. Gillar din text.
2009-10-22

  Lili Samuelsson VIP
här finns ett frisk raseri som jag gillar:)
2009-10-22

  Stefan Höglund
Jag gillar också pölsa men jag tror jag gör som hunden avstår. Härligt rolig text Bra!!!
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP