Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledare och hundar pissar sina revir

Vi gick snabbt ikväll
hunden och jag
Jag hade plötsligt
fått tilllbaka min ork

Något som hunden
aldrig saknat

Han fixade med sina grejor
hundpisslukt, morrade
som vanligt vid
den stora stubben

En revirgirig alfahanne
hade pissat där
före honom

Det tål han inte
anser att skogen
är hans område

Jag gick i miina tankar
mumlade besvärjelser
över kraven på

God Ordning

Och avsaknad av
kreativitet
dessa motsatser
som alltid går

Hand i hand

Insikt i livets realiteter
skapar kaos i tanken
hos den

Empatiska människan

Därför att livet är

Kaos


Hunden är trots allt
mer ordningsam
än jag

Håller reda på

Vilka hundar som
pissat var
håller alltid reda på
sina nedgrävda
tuggben

Och liksom
personer med
intresse för

Ledarskap

Pissar han också in

Sina revir







Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-23 00:02



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag älskar också dina filosoferande hundpromenaddikter, ser alltid fram emot den -
Fin slutsats där, att hunden är mer ordningsam, det stämmer nog, vår kaninflicka har också total kontroll över läget, total!
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP