Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önsketänker


vill inte ramla rakt in i din famn
för att du bjuder in mig gång på gång
vill bara att hjärtat
och sinnet är där
i ro för att du tagit hand om dig själv
först
sedan kan vi mötas
som jämlikar

och vägen dit

är lång och krokig

synes oändlig

från min synvinkel...

för att finna sig själv
är den svåraste vägen
jag undrar fortfarande

var jag är

söker

igen och igen




Fri vers av glittertindra
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-23 20:49



Bookmark and Share


  Vind
Om man söker, har man nästan alltid en idé om vad man söker... och det kan göra att man inte ser allt det andra utanför "sökidéns" ramar.
Men å andra sidan känner jag igen mig i din text, ety jag också gör mig blind och är nog alltför påverkad av vår kulturs "lycko värderingar", även om jag ju aldrig skulle erkänna det :)

Tack för din tanke-igång-sättande text....
2009-10-23

  walborg
Så fina reflektioner!
2009-10-23

  Nikolai Jungsin VIP
Nikolai : För att hjärna med förnuft .. och Hjärta med känsla så sällan är överens..
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra