Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taxins sista körning

Men om natten'
glider i hemlighet
en taxi fram
regnet strilar över

Svart asfalt

Du kliver in
i baksätet
ingen vet
vem du är

Säger, - Kör mig till en
helig plats

En plats där du
aldrig vågat stanna

Där inga speglar finns
som kan visa ditt ansikte

Därför att svaret
på din längtan
är så fasaväckande

Invänd inte

Det du inte vet borde
inte vara skrämmande

Så kör mig
till en plats

Som avslöjar

De dolda
hemligheter

Som alla känner
så väl

Men aldrig får

Röja

Det blir din

Sista körning




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-24 21:12



Bookmark and Share


  Trädflickan
Bra skrivet, kändes som en otäck historia.
2009-10-25

  Catharina Edin VIP
Du har hittat en stil som verkligen passar dig och den lätt lakoniska tonen - som t ex bärkraften i Svart asfalt.
2009-10-25

  Nanna X
i taxin kan man väl ta av den trevliga koftan och blotta den slinkiga aftonklänningen?
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP