Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu om hundlivets realiteter


Strut på egen beskyllnad

Stackars hund har strut

Slåss man blir man lätt biten

Djursjukhuset syr




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-25 00:13



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ojdå, har han strut, den stackarn - tur han gick att laga!
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP