Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rytmiska lyckosteg


människan
den dansande
har alltid funnits
för när lyckan dansar
i hjärtat
rycker det i kropp och själ
och när kroppen dansar
rycker det i arm och ben
och får sinnet
att sväva
det är i det ordlösa
som lyckan manas
ur det innersta
att hämta sin egen glädje
inifrån
och leva ut
i varje rörelse
och minspel
till musiken
och glädjen sprider sig
till betraktare
från utövare
och ligger kvar
i sinne
under lång tid
med ett leende




Fri vers av glittertindra
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-25 08:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
jajajjajaa preciiis så himla bra och härligt ordat om dansen..som med sången ..sång och dans..bland det viktigaste!applåder!
2009-10-28

  LEVerEra
uj uj... ungefär så kände jag när jag dansade frigörande ute på asfalt! Rytmiska lyckosteg... JA verkligen!
2009-10-25

  Trädflickan
Tror jag måste börja dansa :)
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra