Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var god fotografera ej broarna


Ryska svampar




Förlamad
vilar jag
i min egen
trans av resor

när jag somnar in
på väg
genom sibirien
sövande dunkdunk
tåget rullar

en hel vecka
på den tiden
ingen lyxutflykt

Ryska gummor
säljer saltad svamp
vid stationerna, i
hucklen och tandlösa

Man undrar varför
någon skulle vilja äta
men anses vara
en delikatess

Tar en salt tugga
och rapar

Förgånget och närvarande

Tid




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 00:31



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Transsibiriska?
2009-10-29

  Catharina Edin VIP
Visst är det så - det förgångna som går här bredvid oss, och dyker upp med sina minnen - du fotograferade väl ej broarna?!
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP