Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De viskade till mig och jag log. Aldrig mer ensam....




Samhain

Vandrar i mörkret

vilande mjukt omfamnas jag

mina steg hörs inte mot asfalten

täckt av gula löv

 

Ser facklorna visa vägen

lysande boss i natten

visar vart jag ska gå

när fötterna träder okänd mark

 

Skuggor möter mig

levande och döda

skuggor dansar i mörkret

i ljusens sken

 

Mina steg för mig till vattnet

där blommor hyllar livet

en sista gång

för att sen dö i skönhet

 

Gråt fyller luften

saknad och sorg

men jag är inte ensam

när jag tänder ljusen

 

Uppfylls av kärlek till natten

i ett magiskt ögonblick

mitt hjärta fylls av sången

när andarna firar ankomst

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-31 20:27



Bookmark and Share


  Thurizas
helt underbart, jag tände ljus med.
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP