Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De obeskrivbara orden

 

Ett hjärta svämmar över
bokstäver kastas i strömmarna
tumlar runt
möts, krockar, glider isär

Ord dyker upp till ytan
flämtar efter luft
dyker igen
försöker uttala en mening
tillräckligt beskrivande
för den vilda forsen

Ett hjärta svämmar över
i känslans strömmar
guppar meningslösa ord




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-29 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fascinerande tankar, ord som förflyttar sig, ständigt - nästan som ett vulkanutbrott.
2020-04-19

  Bjarne Nordbö
Hög igenkänningsfaktor. Den känns. Det gör oftast det att läsa dig. Kram.

2015-03-22

    Anna Leijonhielm
Fint! Loggat in för första gången idag. Hittat dina fina dikter. Gillar särskilt den här och "Inspiration saknas". Allt gott! / Anna Lei
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP