Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som taget ur höstens vackraste kulör (hejdå poeter.se)

detta blir sista texten jag lägger upp här. har nu 50 texter och kan inte lägga upp mer då jag inte är stödmedlem. som det fattiga fanskap jag är så har jag istället startat en blogg där jag lägger upp nytt och samlar ihop lite av det gamla. besök gärna och läs. sen är det väl upp till betraktaren att antingen spy eller lägga en snäll kommentar ;) tack alla ni här inne som läst och givit mig fin kritik samt vilja att fortsätta skriva.

www.kaoslyrik.bloggsida.se

sista texten följer nedanför....

tack för mig
ONE LOVE







































vill inte planera hur det här ska börja
men hoppas det sker väldigt snart
det ska inte bli som all annan sörja
utan förbli efter att två hjärtan nu tagit fart

jag vill inte förhasta och säga
nått dumt som jag älskar dig
utan bit för bit försöka
att få lära känna dig

som taget ur höstens vackraste kulör
ska jag med dig skapa magi
att i dina ögon få drunkna jag hör
låter som kvällens bästa trolleri

jag har inga vapen för att skydda oss två
men vi har tungor som skapar harmoni
så mellan lakan i halmen vi freden kan nå
och sen kan vi alltid förbli där i

så ta mig genom natten i blind fantasi
och några glas med det rödaste vin
för med dig vill jag lära mig mer trolleri
beroende av läppar likt heroin




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-02 09:19



Bookmark and Share


    sårosa
den är så himla fin .. och så hoppfull.. läste på bloggen först med musiken till. perfekt!
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare