Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändring



nä, det här är ingen hundraordare

men när dagens samhälle

skickar barnen till den

som slår, väcker tvister och inte kan komma överens

så tänker jag

visst börjar det vara dags

att ändra på det

möjligtvis att detta då väcker

hundra tankar

och i det långa loppet

förändrar

tillvägagångssättet

så det blir

hundra gånger bättre

för barnen

och deras familjer




Fri vers av glittertindra
Läst 349 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-11-05 08:57



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En text som får mig att rysa. Ja det finns en hel del för många att fundera på här.
2009-11-05

  karenina VIP
som ringar på vattnet.... väl tankeordat
2009-11-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint skrivet och viktigt budskap.
2009-11-05

  Carola Zettergren
En mycket viktig text, dessutom myc ket fint skriven!!! En av de där hundra tankarna borde vara ; Hur kan vuxna människor placera ett helt oskyldigt barn i skottlinjen! Applåder!
2009-11-05

  Mr Lindemann VIP
Ja, det skriver jag under på så!!!
2009-11-05

  Bibbi VIP
"visst börjar det vara dags

att ändra på det"

Hög tid för en förändring!

Applåd!
2009-11-05

    ej medlem längre
Det blir svårare och svårare att förstå vårt rättsystem när sådant händer. lika svårt som att någon sätts i fängelse för att ha hjälpt en gammal dam undan strypning.
Ämnen som berr barns situation sk atas upp i alla former...även i lyrik. Gott!
2009-11-05

  Ronny Berk
"hundra tankar " och ord , väl värda att tänka mer än en gång; texten sätter fokus på en fråga av stor vikt
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra