Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lany, min vän.

Du var fylld av livet.
En man med din utstrålning
suddas aldrig ut från minnet hos en människa
där du satt avtryck.

Jag kan nog säga att jag kände ett alldeles
särskilt band med dig när vi gick förbi varandra
i korridorerna eller fikarummet på vår gemensamma arbetsplats.

Det behövdes inga ord. Vi hade poesin gemensamt. Nästan som ett tyst släktskap.

Det hände att vi försjönk i samtal om skrivande eller möten vi gjort med
andra poeter från sajten, sådant som satt spår i oss.
Hur lycklig du var då du berättade om kärleken och om barnen, både de egna och hennes.

Ja, du hade förmågan att få mig och många andra att tro på drömmarna, plocka ner fantasierna från hyllan, damma av dem och se dem ur ett annat ljus. Tills de blev verkliga.

Lasse, Lasse, Lasse.
Du var en fin man med många talanger.

Jag kommer att sakna dig.




Fri vers av Tina-sol
Läst 367 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-08 17:26



Bookmark and Share


  Alfie M
TinaSol, vad fint du skriver. Läste hyllningstexten till Lasse här på Poeter. Tack för rörande text.
2013-02-13

  Johan Bergstjärna
Kände honom inte så väl ... men nu känner jag att jag skulle vilja ha utvecklat kontakten ...
Beklagar sorgen innerligast.
2009-11-08

  Ulf Popeno
Härlig text, varma ord om en varm och härlig man.
2009-11-08

  Nils Teodor VIP
Hans värme och kärlek
brinner kvar i mitt hjärta
fastän han i andra världar
nu färdar.
2009-11-08

  Lili Samuelsson VIP
en man som gjorde intryck och lämnade avtryck i många
bland oss som fick lära känna honom
saknaden är stor
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol