Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger


På hans kylskåpsdörr
sitter telefonnumret till pizzabudet
På hans kylskåpsdörr
sitter telefonnumret till henne

Ibland misstänker hon att han har ringt fel.
Men känslan efteråt är samma,
så de rycker på axlarna
och ringer igen




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-06 10:13



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
En kompott
i en salig blandning,
av skämt och allvar.

(Kylskåpskall fil,
som trubaduren
Carl-Anton sjöng.)
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol