Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sordin ( Gnidaren)

Gnid dig mot mig
med all din destruktivitet.

Vill drunkna i det våtvarma
i din ögonvrå.

Beröva mig energin
genom att lägga lock
på allt som flödar

Bakbind mina händer
Tvinga mig se på

Gör mig passiv,
så att jag kan skylla
allt på dig.




Fri vers av Tina-sol
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-10 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol