Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems rätt

när tingen
kräver sin rätt
och livet har sin gång
och domen döms
efter tankegång
så fortsätter livet
sin gilla gång
där livet sjungs
i unison sång




Fri vers av glittertindra
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-11 08:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsam läsning faktiskt.
Min svärmor hade ett ordspråk som blivit mitt bevingade ord också:"Guds kvarnar mal långsamt men utomordentligt väl"

Till sist gäller den andliga lagen att "vad en människa sår får hon också skörda"

Saker och ting kan förändras och jag får syn på Guds hand mitt i allt det svåra, eller tolkar jag fel?
Applåd.
2009-11-12

  Ronny Berk
väl förmedlat tankegången om tingen och rätten; rätten och domen...
2009-11-12

  karenina VIP
lämnar mig med en känsla av sammanbitenhet
2009-11-11

    Lena Nilsson
tänker på dej när jag läser detta - hoppas att rätt ska bli rätt.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra