Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vår energi möts. Och ni som bara tar.

Och när jag ger en bok till en flicka
som hon sagt sig leta efter i evigheter
och köat efter på biblioteket i åratal
Då hon glömde lånekortet då hon skulle hämta
Hamnade sist på listan
igen.

Känner jag vår energi mötas
över boken.

Känner jag mig ducka
mot er

som
bara
tar





Fri vers av Tina-sol
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-12 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol