Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pest eller kolera, är valet för dagen


Korsa sumpmarkerna

Skriv mej en lykta
en ledstjärna i ord
att leda mig över de
sanka markerna
där brinner ständigt
Irrblossen av metangas
marken brinner
och jag måste över

Sumpmarkerna

Brunnen eller sänkt
vilket är

Dagens val?

Vilken vägvisare
visar bästa vägen?




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-13 14:17



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ett bra sätt kan vara att öppna Biblen på ett slumpmässigt ställe, och där finna svaret - jag lovar, det funkar! Lycka till kära Diktjag - snön släcker ändå snart bränderna -
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP