Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetfika på Beckish.

Det regnar i Stockholm.
Dags att ta ett block och en penna
och bege sig till Gamla stan.

Kaffe och brutna uddar, rinnande bläck.
Ny inspiration.

Kommer sitta där i eftermiddag
med hög sannolikhet.

Glid förbi eller messa om du vill göra mig sällskap.
0735092845.

Vänner eller nya poetvänner.
Det regnar i Stockholm.




Fri vers av Tina-sol
Läst 135 gånger
Publicerad 2009-11-14 10:09



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Abvståndet gör att jag inte kan. Dessutom arbetar jag. Men oj vad jag vill.
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol