Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppkakans lov

kroppkakor formas

fyllda med stekt fläsk och lök

njuts med lingonsylt




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 11:46



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
men bara om de är vegetariska. Nu blir jag ju hungrig, kära Ingela, nu måste jag äta spenatpirog (i brist på kroppkakor).
2009-11-15

    resilient
...men bara om de är öländska!
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP