Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att njuta av sitt eget sällskap

Det är när du kan njuta
av ditt eget sällskap
som du kan njuta
av dig själv i samspel med andra
och bli den vän de förtjänar
som du också önskar vara.




Fri vers av Tina-sol
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 12:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en text som heter duga om man säger så
mycket väl talat, skriftat, känt
texten förtjänar sina trenne violer
2009-11-15

  Line W
Fint!! Kram :)
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol