Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religiös resa i fyra verser

Vridit mig genom jesus krist
vaknat med andakt
sjuk som sist

Plågat min själ med vin från cedar
Skrapat min kropp mot juldagsmorgons herdar

Skrikit och skrapat mot Buddhas hydda
intet ont kan något mig skydda

lyckan kommer
lyckan går
du förblir
osäkert spår




Fri vers (Modernistisk dikt) av Danic
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-15 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danic
Danic