Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högre makter: Gör mig till miljonär (även fast jag inte köper postkodslotter)

Högre makter,
låt mig bli miljonär
(hur jag nu skulle bli det,
jag köper aldrig några postkodslotter).

Högre makter,
låt mig få isolera mig
från alla idioter
som tror att de vet hur världen fungerar.

Jag vill skapa min värld,
mitt liv,
min dröm.
( Jag som vet hur världen fungerar)

Högre makter,
låt mig få köpa ett hus vid havet
där mina konstnärssjälar kan få dela
vin och middagar med mig.

Låt oss få sitta inbegripna i samtal
och måla universum
medan verkligheten förpestas av
avgaser och illvilja.

Jag vill bara sitta på min kobbe
och författa mig genom livet.
Där gör det inget om böckerna
inte säljer.
Jag är ju miljonär.

Där skulle jag vara hel.




Fri vers av Tina-sol
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 21:29



Bookmark and Share


  Leee
Jag bor i ett hus vid havet.
Och där brukar jag sitta och prata för evigt med mina konstnärssjälar.

Men det gör mig inte hel.
Kanske om jag fick några miljoner, fast pengar är väl överskattat antar jag. (or so i've heard ;))

Vackert skrivet, du blandar humor med djup vilket jag gillar! :)
2009-11-18

  Blodros
..om innehållet kan jag bara hålla med...
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol