Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur låter vi när vi släpper fram känslan?

Om man försöker tona ner sin ilska
(lite diplomatiskt sådär)
och ändå låter väldigt arg,
hur skulle man då låta om man verkligen släppte fram känslan?

Hur ser det ut att gå till jobbet
med feber och hosta
fast chefen har bett alla sjuka
stanna hemma i influensatid.
Det kostar att inte jobba.

Glädje som inte passar
i lågkonjunktur
där du just dragit en vinst.
Att dölja sin stora kärlek
tills dess att omvärlden är mogen.

Vad kan vi gömma
och hur får det egentligen oss
och vår omgivning att framstå?




Fri vers av Tina-sol
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol