Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortlängtan

Jag lider av bortlängtan
Vill bort från det kalla, mörka och alldeles skittrista Umeå

Jag vill bort
Bort till värmen
Jag vill gå naken genom en lägenhet
med altandörren öppen och sjunga högt så att grannarna hör

Jag vill älska mellan lakan som klibbar fast vid huden

Jag vill springa naken över en strand
med en röd schal i händerna
som flaggar när jag höjer mina armar till luften och skriker:
TA MIG!!!
Och du hinner ikapp mig och brottar ner mig till marken
Där vi älskar alldeles vid strandkanten
medan vågorna sveper in över våra kroppar

Sådär som på film
Vackert och romantiskt
Inte så som det måste vara i verkligheten
Sandigt och jävligt

Jag vill fira jul på en strand
Äta köttbullar på grillspett och dricka julmust ur plastmugg
Jag vill mingla bland nya vänner och bli kysst i förbifarten
Bara för att jag är för snygg för att låtas bli




Fri vers av Nattsuddan
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-18 19:54



Bookmark and Share


  Blodros
Blir glad av att läsa denna text.
Du har verkligen fått med längtan i dina ord, och hela texten lyser av glädje
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan