Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration

När själen skriker av smärta

klöser och river i ens bröst

Fräser, faller och imploderar

och det gör så ont att man inte kan andas

och den man vill ska hålla om en

inte ens märker att något är fel

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-23 02:10



Bookmark and Share


  aol
Då måste du ärligt tala från hjärtat till den personen hur du mår
2020-07-01

  aol
Så starkt
2017-01-28

  Ninananonia VIP
Berör
2016-03-30

  tildam
Aj. Den här kändes ordentligt.
2014-11-07

  Vind
...då är kanske "man" i det här fallet, otroligt bra på att dölja sin vånda (eller så är "den" kanske ett riktigt stolpskott). Så "man" måste nog ge "den" chansen, genom att berätta.
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan