Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag fick leva om mitt liv så skulle jag vara med i Paradise Hotel.

Om jag fick leva om mitt liv
så skulle jag vara med i Paradise Hotel.

Ni skulle få se mina icke-guppande silikonbröst
och många guppande täcken.

Min pappa skulle antingen vara äckligt rik
eller en kriminell hårdkokt typ
som suttit på kåken
och lämnat mig under uppväxten.

Jag skulle blinka mot honom
i kameran,
bedyra honom min kärlek
och sedan guppa vidare

guppeligupp.




Fri vers av Tina-sol
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-18 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol