Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en drömfångare och en strut med praliner.

En är sliten,
en är utbränd,
en har sprungit in i väggen.

Någon har hjärtflimmer
och en annan bara gråter.

Ge mig en vattensäng,
en sänghimmel,
en drömfångare
och en strut med praliner.

Det är tuffa tider,
jag vill tuffa lugnare
och vara mindre tuff mot mig själv.




Fri vers av Tina-sol
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 22:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Oerhört bra.
Applåd!
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol