Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjestunder

när värmen från dig

lämnar spår i mitt hjärta

och sinnlig längtan




Bunden vers (Haiku) av glittertindra
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-21 07:06



Bookmark and Share


  karenina VIP
underbart avtryck. då är det bra, då leder det åt rätt håll när både kropp och sinne påverkas
2009-12-03

  Ingela Svenson VIP
Så fint! man stannar upp i känslan när man läser!
2009-11-21

  Bibbi VIP
Underbart tillstånd.
2009-11-21

    tramp
Mystext att läsa och ta till sig som varmt gott kaffe !
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra