Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

why does it got to be so damn hard

Att hitta sin tvilling, personlighets mässigt.
att känna ett tarkt band på direkten.
att kunna prata i flera timmar.
att skratta och sedan få ont i magen.
att ignorera tiden för man har så kul.
att göra något helt vanligt men endå känna "bästa dagen"
att avsluta varandras meningar.
att gömma något som ivrigt vill krypa fram.
att le när man helst vill sitta och fälla tårar.
att sitta o tro istället för att veta.
att hoppas istället för att göra det.
att drömma istället för att uppleva.
att skratta istället för att skrika.
att gå istället för att springa.
att se men inte röra.
att sitta i tystnad istället för att säga det.
att känna sig liten när man egentligen är stor.
att känna sig svag när man egentligen är stark.
att känna sig besegrad när man egentligen segrar.
att vända sig ryggen istället för att löpa och krama om.
att spänna knogarna för att inte röra vid.
att kolla bort istället för att drunka i evigheter.
att känna ångest istället för fjärilar i magen.
att bry sig om vad andra tänker.
att leva upp till vad andra vill.
att ignorera istället för att be om förklaring.
att säga nej istället för att säga ja.
att inte träffa istället för att träffas.
att känna sig ensam när man är omringad av folk.
att känna att man glömt en del av sig hos någon.
att känna hjärtknipningar av minnen som kommer tillbaka.
att känna tystnaden när det är högljudet.
att få klumpar i halsen.
att känna hur synen försämras.
att känna att man älskar någon men att sen inte kunna göra någonting.

GÖR ONT.




Övriga genrer av selin
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-21 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

selin
selin