Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu om landskapets yrken


Bönder och Fiskare

Som på bönder vis

I Halland, på Halländskt vis

Är det fiskarns' garn








Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-22 14:32



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I en förlorad värld


Att vara det rep som brast

då den skavde mot halsen
2009-11-22

  Catharina Edin
En annan är ju från inlandet och har aldrig fiskat i hela sitt liv - tänk så olika det kan vara -
Intressant att få ta del av andras levnadsvis -
2009-11-22

  peter markurth
bra
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP