Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men inte inför resten av rymden.

Av alla vänner som jag sökt
har de med starkt skal
och gele-svall i blodet
kommit mig närmast.

Människor med ord
och drömmar
som formulerat sig väl
i vår bubbla

men inte inför resten av rymden.

Och jag älskade allt vad vi tänkte.
Jag älskade allt vad vi sa.
Alla sköldar och skydd vi bar,
allt vi släppte inför blicken av varandra.

För även jag har ett starkt skal
och gele-svall i blodet.
Och det är inför ganska få
som jag formulerar rymden inom mig.




Fri vers av Tina-sol
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol