Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar klagar över att hans särbo blivit gammal.

Morfar klagar över att hans särbo
har blivit gammal.

Han är 93.
Hon 88.

Dags att skaffa något
ungt och fräscht?




Fri vers av Tina-sol
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 15:53



Bookmark and Share


    Verdandia
*skrattar* Det var krut i den gubben.
2009-11-22

  Lili Samuelsson VIP
hehe, härligt uppfriskande och fullt med humor
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol