Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddslös


Som glas inlindat
i silkepapper
utan annat skydd
än tunna pappret

Så blottlagd är
den kränkta själen

nervändarna
utanpå huden
skyddlösa som
en nyfödds
fontaneller

smekning tolkas ont
ord är vasseggade vapen

Ständigt försvarsberedd










Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 16:53



Bookmark and Share


  Nanna X
du beskriver ett smärtans landskap så fint. jag har varit där några gånger, känner igen mig.
2009-11-23

  Måna N. Berger
Någon så illa gjord, det gör ont i mig också..
2009-11-23

  Catharina Edin VIP
Visst kan även smekningar göra ont - av någon underlig anledning?
Mycket bra skrivet om det försvarsberedda jaget - som t o m har svårt att tåla gott -
2009-11-23

  Svalan
Det är så sant det du skriver.
Jag gillar den.
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP