Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath 

till minne av en god vän som övetalade mig att vandra in här på poeter förra sommaren, efter en tids sjukdom vandrade han till världen bortom den 22/11-08. 




Vandra

 

bortom stigarna

 

mörkret mellan tallarna

 

 

skägglaven vinkar

 

           *

 

i kvällens tystnad

 

målar minnenas pensel

 

 

en trädsiluett

 

       *

 

regnet i strömmar

 

varsamt lägger sig natten

 

 

märken i stammen

 

 

© Eva Langrath 2009




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 1437 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-11-23 00:34



Bookmark and Share


    Anna Sefyrin Höijer
Tycker mycket om dina beskrivningar! Bokmärke!
2014-03-03

  Mr Lindemann VIP
Jomenvisst!
bra detta!
2010-12-11

  glasblåsarblå
oj. så vackert. precis så är livet! precis så!
och märken i stammen, där tog du andan ur mig.
2009-12-13

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!!
2009-11-30

  Suzy med punkterna
Storslaget!!!!
2009-11-27

  Fredrik P. VIP
håller med Miss Mod
vackra haikus med
en mycket naturmagisk
inledning
"bortom stigarna"
tack
2009-11-24

  Miss Mod
Den vännen visste vad han gjorde, fint.
2009-11-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2009-11-23

  Mr Lindemann VIP
Och jag läser Langrath
det är då naturen plötsligt får en helt ny mening
en Langrath mening
2009-11-23

  Berit Robin Lagerholm VIP
En Vandring bland det vackra Eva.
Mycket ömsint och skört.
2009-11-23

    Bodil Sandberg
Underbart varma vackra rader till minne av den goda vännen!!!
2009-11-23

  Lilla My* VIP
Rofyllt och varmt framfört!
Underbar bild!
2009-11-23

  Bibbi VIP
Ljuvligt vacker både text och bild.
Applåd!
2009-11-23

  walborg
Vacker och vemodig hyllningsdikt till en vän och otroligt foto!! Varmt tack!
2009-11-23

  Monika A Mirsch VIP
full av tröst är din dikt
"varsamt lägger sig natten"
- den natten ger allt du behöver
2009-11-23

  Måna N. Berger
Du väcker min längtan att gå ut i den tysta, regnvåta skogen!
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP