Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna foton.


Fullmånen

 

Du leker tafatt
bland molnen
ovanför vår balkong

Mörkret känns
lite mindre mörkt
när du ser oss

Husen är upplysta
små fyrkantiga
ljus
bland
de
mörka

Vinden för molnen
som en slöja
över dig
runt dig

Ett skratt
hörs i huset
ett barns oförställda

Natten för minnen
in i drömmen
ditt skratt
min gråt
springande ben
letar sig mot en balkong

Morgonljuset tar
mörkret med sig
drömmen blir bara en dröm
månen
en vit boll på en
ljusblå himmel

Jag minns barnet
som såg en gulost
på himlen en gång

 

©Eva Hedlund fd Langrath 2024

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-03-26 10:37



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Mjuk och vilsam men samtidigt kanske ett par i obalans som vill olika saker
2024-04-25

  Bibbi VIP
Begrundar.
2024-03-27

  KYREUS of Sweden
Åh, alla dessa
både smärtsamma och ljuveliga
- härkomster/ihågkomster....

(C ést La Vie, säger fransmännen,
troligen ävenledes
många fransyskor.)
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP