Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångande


stödjande hand mot vägg

rumsupplevande krympande

orosbortviftande

fullständighetsnärvarande

lakansskrynklare

det

är

bara

vi

som

andas





Fri vers av glittertindra
Läst 691 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-11-23 10:07



Bookmark and Share


  karenina VIP
härliga åtrå, läser allt i ett enda ångande andetag :)
2009-12-03

  Bibbi VIP
Skön.
2009-11-25

    Lena Nilsson
Härlig känsla i den här!
2009-11-24

  Mr Lindemann VIP
Jag ångar in i delar av texten och tar åt mig det som gör den så åtråvärd
sedan lullar jag sensuellt omkring i lägenheten uppfylld av läsupplevelsen
2009-11-24

  Ola Rydberg
Skitfin denna
2009-11-24

    EmmaLisette
Gud, helt otroligt vackert.
Du har verkligen en talang att förmedla känslor med endast ett få ord.
Älskar ditt sätt att uttrycka dig.
Tack.

Kramar, Emma
2009-11-24

  stenen/ Yv Ericsson
Skön känsla!
2009-11-24

  Jaseph
Det sjunger om presensparticipen i denna ångande dikt.
2009-11-24

  Caprice! VIP
Mysig! Lakan är till för att skrynklas, av många olika slags aktiviteter... ;-)
2009-11-23

  lodjuret/seglare VIP
märkligt hur många texter ställs upp, litet som en utombordsmotor rent fysiskt bildligt sett, med motorn längst upp och så snurran längst ned samman hållna av en vidjesmal kropp
trenne startsnören får den
2009-11-23

  Ronny Berk
sinnligt utstrålande och tilltalande, den poesin; framkallar bilder och känslor , ja !
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra